Scarlet Heart

9:39 PG

Image result for scarlet heart



بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ


السلام عليكم


Haiii semuaaa! Sorry Shaa jarang update sekarang. Tengok mood jugak huhuuu. Kalau mood tulis tu tak sampai-sampai memang takla nak tulis. So malam ni eh malam ke? okay pagi pagi. Pagi ni Shaa nak review kdrama yang memang dah famous lama dah. Shaa baru ada masa nak habiskan cerita ni. Sumpah tak tipu die punye sedih tu yaAllah! Sampai bengkak 2 hari mata ni tak surut-surut. HAHAHAH >< Tengok banyak kali pun still rasa sedih sangat. Paling recommend la untuk yang nak tengok kdrama sad ending punya. Episode ni ada 20 je. 3 hari boleh habis kann hahahaha. Shaa kalau tengok kdrama memang 3 hari dah habis dah. Duk fokus je sampai tido lepas subuh hahahah. Tu pun kalau free la, time cuti ke kan. Kalau time ada class ke ape memang taklah nak ngadap kdrama. Tak sempat sentuh sebab assignment bertimbun haha. Apa-apapun memang korang patut tengok cerita ni tauu. Ceritanya mengisahkan tentang seorang anak raja yang tak diakui oleh permaisuri sebab ada parut kat muka yang bernama Wang So. Lepastu cerita tentang perebutan takhta dan perempuan yang bernama Hae Soo antara adik-beradik. Cerita ni mengajar cinta, sabar dan sakit. One taught me love, one taught me patient, one taught me pain. K tu lagu hahahah. Sesiapa yang pernah tengok cerita ni, cer singgah kat comment tu hihi ;)

You Might Also Like

0 ulasan

Instagram