Kill Me Heal Me

                                       
  Image result for kill me heal me poster


ASSALAMUALAIKUM

Harini Shaa nak review tentang cerita korea. Memang fav sangat dengan cerita korea. So ni antara cerita yang Shaa baru habis tengok. Biasalah as a student, Shaa tak boleh nak meluangkan banyak masa dengan laptop and Kdrama je. Shaa kena la study jugak kan (konon) :P Lagipun homework bertimbun. Takde masa nak ngadap Kdrama 24 jam >< Tengok pun terhenti2. Kejap sambung kejap berhenti. Hahaha ^^ Sebab tu baru habis tengok. Dah tengok cerita ni lama dah. Baru habis tengok ni. Cerita ni seriously sedihhhh!! T.T (nangis) Korang mesti kena tengok jugak. Best sangat! Shaa cerita sikit la. hehehe. Lelaki tu yang baju kuning dalam poster tu Nama dia Cha Do Hyun. Dia ada sakit Dissociative Identity Disorder (DID). Ada banyak personalities. Paling Shaa suka watak Shin Se Gi <3 Handsome sangattt!! Korang kena tengok jugak tau. Yang part paling sedih masa personalities dia nak pergi. Maksudnya sakitnya dah nak pulih la. Sedih part tuuu T.T Apa2 pun kalau nak tahu lebih lanjut layanla cerita ni. Awesomee! Sesiapa yang dah pernah layan tu share la pendapat korang kat comment ;) Itu sahaja pada harini. Selamat menonton kepada yang belum :D


Image result for kill me heal me shin se gi gif
Shin Se Gi handsomee 



2 ulasan:

  1. my favourite drama juga. suka watak shin segi tapi paling suka ahn yoona hahahaha kalau part dia memang tak larat nak gelak..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. best kan? hahaha. Ahn Yoona memang lawak sangat. Part dia memang terhibur ^^

      Padam

Popular Posts