Nak jadi youtuber ~




Assalamualaikum guys. Pejam celik pejam celik esok dah naik sekolah. Percaya ke tak kena datang sekolah jugak. Perasaan bercampur baur ni. haha >,< Excited ada, malas ada,takutt ada. Aduu. Yang takutnya tu nak menghadap cikgu dengan kerja rumah tak berapa siap, result teruk. Haih. Ok dah stop sini. Hahaha >< Taknak cite pasal sekolah. Sebenarnya nak cerita pasal youtube ni. Cehh. Hahaha. Sebenarnya kann. Shaa pasang cita-cita nak jadi youtuber ni. Haha. Macam best pulak vlog ni. Mungkin sebab dah bosan asyik menulis je kat blog. Nak ubah angin pulak. Huhu. Nak rajin bercakap pulak. *Padahal pemalu tau. :P Serious rasa macam nak jadi youtuber. Hmm. In Shaa Allah cita-cita tu tercapai masa raya ni. ecehh. Haha >< Please support sis :P Sis takut >< Haha. Kita tengok ah cemana. Doakan sis kuat. hahaha >< Jk jk :P Oklaa. Sampai sini sahaja cerita merepek shaa ni. Banyak lagi kerja rumah ni. Bye guys :D


7 ulasan:

  1. Yeayy nanti boleh subscribe awak hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi. In shaa Allah kalau jadi. Nanti kalau jadi subscribe tau tau :P *poyoo XD

      Padam
  2. Wah... Actually teringin jugak but I is pemalu n rasa x confident dgn suara ...hahah I know.. Mcm one direction ckp tu.. Hate your voice on tape gitew..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.Tulaa. fikir suara mcm lawak pulak XD Jadila youtuber jugak. Nanti saya subscribe :D

      Padam
  3. Balasan
    1. Huhu. Best la jugak tgok diorang buat video kat youtube.

      Padam
    2. Huhu. Best la jugak tgok diorang buat video kat youtube.

      Padam

Popular Posts