Program Lepas PT3 ~~

Assalamualaikum pembaca blog semua ...

Lama betul shaa tak menulis blog ni. Haha. Actually sebelum ni memang terlampau busy. Dengan exam dan sewaktu dengannya. Haa.. Cuti sekolah ni lah masanya untuk tulis blog. Banyak program semasa cuti sekolah ni.(Konon) Hihi.. Dah-dah.. makin lama makin merepek..

Actually nak cerita pasal program lepas exam PT3 haritu. Memang best sangat2. Terharu sangat cikgu dengan kawan2 buat program ni untuk pelajar Form 3 sajee ~~ Heaven tuu rasanyaa. Haha..

First day kiteorang main Raja Kerusi, Pijak belon, Galah panjang, Bawa telur dalam sudu, Tiup tepung. Memang syok sangat2. Meh shaa kongsi gamba. Huhu~~


Baju biru hitam tu namanya idham, kedua faiz, ketiga aiman hakimi, keempat ezu


Baju merah Mirae, Kedua Ayu, Ketiga Suhaila, Keempat Syuhadah


Masa main ni memang syok. Sebab lawak. Haha. Ada yang tergolek2. Kiteorang gelak pun tergolek2. Hahaha ~~
Group kiteorang kalah dalam permainan ni. Tk teror sangat game ni. Hehe~~ Nama group kiteorang... Jeng Jeng Jeng.... Delight. Hehe ;D

Seterusnya game pijak belon. Satu group ada 6 orang. Uncomplete delight ni. Complete delight 7 orang. Hoho...  Game ni main 2 org je. Kiteorang kalah lagi.. T.T





Baju hitam kanan Idham, Baju putih tengah Irfan.

Seterusnya game Galah panjang. Game ni 4 orang wakil dalam 1 group. Game ni shaa pun main. Best. Menguji kepekaan kita. Tapi game ni pun Delight kalah. Hahahambar~~




Game seterusnya Bawa telur dalam sudu.




Dari Kiri Haziq, Hamka


Dari Kiri Akram, Azim 


Dari kiri Irfan, Akram


Dari kiri Zawawi, Ibtisam


Dari kiri Hakimi, Ibtisam


Dari kiri Aiman Hakimi, Najmi



Okeyyy. Tu sahaja. Besok update baru pulak ye. Ada hari2 seterusnya program ni. Tapi tangan dah lenguh nak menaip. (Sebenarnya tkde idea nak tulis apa) Kuikui... Besok Shaa story lagi yaa. Okeyy byee! Assalamualaikum :)







2 ulasan:

  1. Hi, perkongsian yang menarik. Done follow, follow me back :)

    BalasPadam

Popular Posts