#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

12:51 PTG



السلام عليكم


Bila blog ditubuhkan

Blog yang selekeh ni ditubuhkan pada tahun 2015. Masa tu Shaa form 3. Baru2 nak berjinak berblogger hahaha >_<



Maksud nama dan url blog

Maksud nama blog Shaa, Little Star tu sebenarnya inspired daripada drama korea High School Love On. Time tu gile sangat dengan cerita tu. Haha. Sampai terbawak2 dalam blog. Tu yang jadinya nama Little Star. Url tu sama je Little Star jugak. Maklumlah, orangnya pun kecik molek je :P Tu yang nama little tu XD *Perasan ya ampunnn!


Pahit manis berblogging

Macam takde sangat kot pahit manis berblogging ni. Haha >_< Sebab Shaa ni baru 3 tahun. Takde ape sangat pun hoho. Lagipun blog ni saje2 je. Update yang merepek2 dah macam tempat meluahkan perasaan dah kat blog ni. Sebab blog je macam ada privacy sikit. Kalau kat social media tu public sangat. Cehh Tapi banyak pengalaman yang dapat time blogging ni. Ramai kawan2. Best!


Nasihat kepada blogger lain

Pesanan ikhlas kepada rakan2 blogger yang lain, Shaa harap sangat korang teruskan berblogging. Walau macam mana tebalnya habuk kat blog awak2 semua, jangan pernah berhenti! *macam Shaa la tu blog berhabuk! Teruskan walaupun post entri setahun sekali haha XD Dan kepada sesiapa yang follow Shaa tu terima kasih banyak <3 Kalau ada yang Shaa terlepas pandang tak follow balik tu, bagitau la Shaa ye. And lepasni rajin2 lah baca post2 Shaa *sempat nak promote. Teruskan usaha murni kalian untuk berkongsi ilmu di dalam blog ni. In Shaa Allah dapat ganjarannya :) Love you guys! <3


Sekian daripada seketul Shaa ^_^ Jom join segmen ni! Tarikh tutup 30 Mac 2018 ni tau. Tunggu apa lagi? Jom lah join! Nak baca korang punya entri jugak. Hehe :D

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Heheh Hana pun kecik molek jugak orangnya *hahah ya ampuuunn!* >_< hehe keep on blogging and inspire each other! Jangan biar blog tumbuh cendawan tau! haha ^^

    BalasPadam
  2. good luck dear...keep blogging..yeayyy

    BalasPadam
  3. Keep blogging awak :) Semoga sentiasa mendapat idea idea untuk buat entry hehe.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/book-review-cerita-satu-malam-by-za.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou awak :) In Shaa Allah semoga ada idea ^_^

      Padam
  4. Yes betul tu! Walau berhabuk macam mana pun, teruskan je berblogging :D

    BalasPadam

Instagram