Running man Challenge Malaysia

7:49 PG Shahrenadhirah sabtu 1 Comments





Assalamualaikum semua!
Haii!
Actually Shaa nak share something ni. Macam beria sikit kali ni sebab ada buat dekat Johor Bahru (sesi pemilihan) Hahaha. Yeayy! Game yang tak asing lagi bagi remaja2 zaman sekarang yang meminati korea. Running man Challenge! Korang pernah dengar tak? Macam best je diorang punya promo tu. Yang bestnya korang boleh jumpa artis jugak tau. Artis yang akan join running man challenge ni adalah Saharul Ridzwan, Ajak Shiro, Ayda Jebat dan Hairul Azreen! Korang tau tak siapa yang anjurkan program ni? Confirm2 la 100Plus! Shaa bersyukur sangat rasanya bila dapat tau ada anjuran game yang Shaa minat sangat2 ni. Yang buat Shaa paling tak sabar sekali... Nak tau tak apa? 
Lee Kwang Soo datang uolls! Dah la memang minat sangat2 dekat dia. Nak pergi sangat >< kalau korang nak dapatkan autograf dan sesi bergambar dengan Lee Kwang Soo, Korang kena buat 1 video yang ada 4 perisa air 100Plus, korang kena buat senaman sikit dan terangkan kenapa nak sangat runningman challenge ni. And then, korang post dekat laman sosial korang. Video korang akan diundi oleh rakan laman sosial korang. Peraduan ni habis pada 24 Oktober 2016 tau. So apa tunggu lagi? Jomm! Shaa pun tengah usaha ni. Nak juma Kwang Soo >< Good luck guys!



You Might Also Like

1 ulasan: