Google themes


ASSALAMUALAIKUM


Hai semuaa! Shaa kembali lagi. Hahaha. Busy struggle untuk Form 4 ni. Takda masa sangat nak menulis blog. Btw, Shaa nak share pasal google themes ni. Best bila tengok google korang boleh tukar2 themes. Kalau dah bosan asyik tengok google warna putih je, korang boleh tukar themes. Macam2 ada. Tengok Shaa punya google theme. Awesome kan?


kalau nak google themes macam ni, click SINI 
Korang boleh pilih theme yang korang suka. Kalau nak apply dekat google, tekan button atas belah kanan. Macam dalam gambar ni.



Sekian sahaja daripada Shaa. Bye2 uolss. 
Assalamualaikum.





0 ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts