Cerita Koreaa ~~

Assalamualaikum kepada pembaca blog.
Harini Shaa nak share cerita Korea yang Shaa pernah layan.
Ada sedih, gembira.. semua ada laa.
Layan cerita korea rajin lah. 
Sebab apaa.. Sebab episodenya sikit. Belas2 je. 
Ghajin (rajin) le nak layan. Hahaha >,<
Malam ni mood nak menulis je. Padahal ade homework. Haihh. Dah nanti melalut ke laut. XD


Okeyy. Yang ni sedih gile laa. Dah lama dah cerita ni. 2,3,4,5 kali pun masih nangis lagi. Huaaa T.T tak tau lah kenapa. Sape yang belum tengok tu, tengok la. Mesti nangis punyaa. Tajuk dia 'I Miss You' Tajuk pun dah sedih kan? Haha.. Suka dia masa kecik. Comel jee. Bile dah besar macam tak minat sangat. Haha..





Yang ni pulak ceritanya kejap sedih, kejap sweet.. Haha. Minat dekat Yong Hwa dah lama. Baru nak tengok cerita ni. Tajuk dia.... 'Heartstring' Best sebab sweet. Hahaha. Lawak pun ada lah jugak. Layan ~~ >,<




Okeyy. Yang ni last. Malas nak share banyak2. Hahaha. Yang ni tak boleh bla. Sebab ape? Sebab boleh pulak layan cerita best2 gini time nak periksa. Tak pernah dibuat orang. Bukan seminggu lagi nak periksa. Besoknya nak periksa layan lagi cerita ni. Haihh. Taktau la nak khabar apa. Hahaha. Bukan periksa kecik2 ni. Periksa PT3 wuii. Walau tak berapa penting but still rasa tak boleh bla. Gilee kot mase tu.. Hahahaha >.< XD Nak tau tak cerita apaa? Giloss tak melting toing toing. Cerita 'High School Love On' kott. Ada group Infinite belakonn. Giloss tak ngadap. Hahaha. Lagi2 Sungyeol dengan Woohyun. Pehpeh. Tak kira penting ke hari esok. Hahaha >,< XD


Sekian sahaja cerita tentangg korea. Assalamualaikum :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts