Kawan-kawan kesayangan (SAHABAT)

Hai semua !
Assalamualaikum .
Dah lama tak update blog yang baru . Maklumlah , budak sekolah lagi .

Okeyy . Harini saya nak kenalkan kepada korang semua tentang kawan-kawan saya .
Nama group kawan2 saya ni ialah 'The Delight' memandangkan 7 orang ahli . Hehe..


Okey , ni kawan saya yang paling poyo dan sangat suka melawak . Perangai dia memang boleh masuk kepala kiteorang . Mula-mula je macam pendiam . Duduk 1 table dengan kami baru tau kami macam mana . Tapi dia tetap comel  + lawa sangat2 . Suka semua gambar dia . :)

Nama penuh : Siti Aina Aishah Binti Azizan 
Umur : 15 Tahun
Status : Single 
Cita-cita : Pembuat Kek
Hobi : Menyanyi , main badminton
Warna kegemaran : Hijau



Ni pulak kawan yang paling ceria dan suka melawak . Semua geng Delight ni memang suka melawak . Nampak je pendiam . Muka masing-masing memang tak boleh caya . Kalau dah kenal lama baru boleh masuk kepala . Dia ni memang comel . Yang paling buat dia comel adalah smile eyes dia . Geram tau  ? Dia pun comel + lawa . :)


Nama penuh : Nurul Asyikin Binti Basri 
Umur : 15 Tahun 
Status : Single
Cita-cita : Doktor
Hobi : Membaca buku 
Warna kegemaran : Biru cair




Dia ni memang putih . Putih melepakk . Dan lagi satu , memang hantu pink . Beg ke , pencil box ke , bilik ke , kalau boleh semua nak warna pink . Dan sangat obsess dengan Hello Kitty . Asalkan Hello Kitty . Semuanya dibeli . Hehe.. Tapi dia memang comel + lawa . Semua geng Delight memang lawa2 dan comey lotey . Hehe.. :)



Nama penuh : Nur 'Ainun Sa'adah Binti Mohd Assri
Umur : 15  Tahun
Status : Single
Cita-cita : Pensyarah
Hobi : baca cerpen blog2 orang
Warna kegemaran : Pink



Seterusnya , dia ni memang awesome . Selalu teman saya pegi mana-mana . Jenis orang yang cool dan senang masuk kepala . Bila takde topik dia senyap . Bila ada topik untuk dibicarakan mula lah dia punya lawak . Hehe .. Tapi dia lawak ke apa ke dia memang comel + lawa . :)


Nama penuh : Norwahidah Binti Abdullah
Umur : 15 Tahun
Status : Single
Cita-cita : Photographer
Hobi : Main badminton , melayari internet
Warna kegemaran : Merah 



Dia ni kuat bergurau . Tapi kiteorang tak terasa pun . Sebab Geng Delight memang kuat bergurau dan jenis yang tak kesah macam adik-beradik . Suka kena-kena kan orang . Itu memang perangai Delight . Hehe . Bak kata orang 'Gurau-gurau perlu ada dalam persahabatan' (Ehh ? betul ke ? main cakap je) Hehe.. Tapii dia tetap comel + lawa . :)


Nama penuh : Aznie Maslina Binti Madarusin 
Umur : 15 Tahun
Status : Single
Cita-cita : Guru
Hobi : Menanam bunga , Baca buku
Warna Kegemaran : Ungu 


Dia ni jenis yang pemalu (konon) . Hehe . Faham2 jelaa . Mula2 je . Bila dah kenal ? Haaa .. Ketawa terbahak-bahak , melawak ? Tu semua jadi perkara biasa . Tapi dia tetap comel + lawa . :)


Nama penuh : Noor Asmaridah Binti Abdullah
Umur : 15 Tahun 
Status : Taken
Cita-cita : Doktor
Hobi : Membaca novel , melayari internet
Warna kegemaran :  Biru



Okey . Ini saya . Malas nak hurai panjang2 . Pendiam sebenarnya . Tapi bila dah kenal habis laa . Hehe . Sebab apa ? Sebab suka buat lawak kot . Memang saya laa yang kedua lawak daripada geng Delight . First tadi Aina kan ? Haa .. Saya yang kedua . Hehe.. Cuma nak cakap , saya minat everything yang warna biru . Asalkan warna biru . Tak kesah biru laut ke , langit ke . Apa2 sahaja yang berwarna biru . Suka sangat2 . :)


Nama penuh : Shahrenadhirah Binti Hj Sabtu 
Umur : 15 Tahun 
Status : Single
Cita-cita : Doktor
Hobi : menyanyi , main futsal
Warna kegemaran : Biru


3 ulasan:

Popular Posts